Website laden
Logo

Binnen speeltuin, Speelzolder

Alles op sprookjescamping Het Schinkel in Hoenderloo is gethematiseerd naar het door ons verzonnen sprookje over Hubbes de draak, die onder de camping woont. Hier en daar zie je zijn schubben of blauwe bilharen erbovenuit steken. De animatie verteld het verhaal in theater, waardoor de kinderen onderdeel ervan worden en de avonturen meebeleven. Alle velden hebben namen gekregen die passen bij de avonturen, zoals het apenwoud of het trollenbos. De speeltoestellen zijn hierop ontworpen en in stijl aangepast. De binnenspeeltuin is de Zolder der herinneringen, waar alles terug te vinden is over de reizen van de koning en de draak.

Zolder der herinneringen

Zolder der herinneringen

In de geheime kast kunnen de kinderen omhoog klimmen en door de gangen kruipen. In de kisten en kast ligt veel los speelmateriaal zoals blokken, houten trein en een keukentje. De kinderen gaan hier rustig mee spelen op de grond. Samen met de sfeervolle verlichting geeft dit een hele prettige sfeer waarin ze lang geconcentreerd kunnen spelen.

Los speelmateriaal binnenspeeltuin

Los speelmateriaal binnenspeeltuin

In de geheime kast kunnen de kinderen omhoog klimmen en door gangen kruipen. De drukke kinderen zitten in de kast en de rest speelt rustig op de grond. Hierdoor hangt er een fijne sfeer in de ruimte.

Thematische binnenspeeltuin

Thematische binnenspeeltuin

In de klim- en klauterruimte kunnen de kinderen hun energie kwijt. Het trollen- en zeethema is terug te zien in de interactieve vloer en de wandschilderingen.

Klauternet en los materiaal

Klauternet en los materiaal

De kinderen kunnen springen op de interactieve geluidselementen. Via de glijstang kunnen ze weer omlaag glijden vanuit de hut in de nok van de zolder.

Zitruimte

Zitruimte

Voor de ouders is er een comfortabele plek om te zitten, met goede wifi en leesmateriaal. De ruimte is zo ingericht dat de drukke kinderen ernaast spelen of in de kast zitten, waardoor dit een rustige zitplek is.

Regenboogland

Regenboogland

Voor de baby's is een afsluitbare ruimte gemaakt waar zij meestal gefascineerd liggen te kijken naar de bewegende vloeistofprojectie op de muur.